Inclusieve samenleving

16-10-2020
1265 keer bekeken 0 reacties

In deze themavideo vertellen 3 sterke initiatieven over hun aanpak om de Brabantse samenleving meer inclusief te maken. Ontdek ook hoe jij hier aan mee kan werken!

Sámen werken aan een #inclusievesamenleving. Een #samenleving waarin iedereen zichtbaar is en aan deel kan nemen. Een mooi streven, maar hoe pak je dat aan?

Esther Smeets en Iwan Haex richten samen de #netwerkorganisatie Wijzer dankzij op. Esther vertelt waarom het zo belangrijk is je kennis te delen, elkaar te ontmoeten en open te staan om van elkaar te leren.

Anita Willemsen neemt ons mee in haar #zorgorganisatie @Autismepunt waar zij werkt mét en werkt voor mensen met autisme. Soms zijn kleine gebaren al genoeg om iemand zich gezien te laten voelen. Wil jij ook jouw organisatie meer #inclusief te maken? Anita helpt je graag op weg!

Bryan Vreijsen voelde zich dagelijks eenzaam. Hij deelde zijn gevoel in een bericht op Twitter. Hij werd gezien en zo maakte hij het verschil voor zichzelf en al meer dan 1000 gelijkgestemden. Voel jij je vaak #eenzaam? Word dan ook één van de BrabantMaatjes.

Themavideo Inclusieve samenleving

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen