Resultaten proeftuin Sterke Communities

27-08-2020
729 keer bekeken 0 reacties

Eind 2018 zijn door Stérk.Brabant en de Provincie Noord-Brabant de eerste stappen gezet voor de proeftuin Sterke Communities. Een aantal communityleden bouwden aan hun community, leerden wat je daarvoor nodig hebt en hoe je deze in stand houdt. Wat leerden zij daarvan?

Herenboeren Wilhelminapark, De Groene Vrijwilliger en De Wijkzuster/Leren in de Wijk zijn de afgelopen 1,5 jaar op hun eigen manier aan de slag gegaan met de proeftuin. Antropoloog Walter Faaij liep deze hele periode mee met het drietal maatschappelijke initiatieven en gaf ze advies en tips. De resultaten en geleerde lessen uit de proeftuin delen wij de komende periode met jullie, via interessante video's en een speciaal event op 17 september.

Livestream over sterke communities

In de Masterclass op 17 september nodigen wij je uit om te luisteren van Walter. Het wordt een livestream, met volop ruimte voor interactie. Walter geeft deze middag een toelichting op cultuur en het bouwen van sterke communities. Ben jij erbij?

Heb jij vragen over het bouwen van een sterke community? Mail deze aan contact@sterkbrabant.nl. Tijdens de Masterclass worden de vragen beantwoord door Walter Faaij. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen