Subsidie beschikbaar voor bewonersinitiatieven in Son en Breugel gericht op gezondheid

24-01-2023
201 keer bekeken 0 reacties

Bewonersinitiatieven die bijdragen aan een betere gezondheid wil de gemeente ondersteunen met kennis en een kleine subsidie. Bijvoorbeeld voor een wekelijks wandelgroepje of het koken van gezonde maaltijden met of voor bewoners uit de buurt. Iets voor jouw initiatief?

Gemeente Son en Breugel wil bewonersinitiatieven die bijdragen aan een betere gezondheid ondersteunen met kennis en een kleine subsidie. Zo hebben de Digidokters (onderdeel van Son en Breugel Verbindt) al een aanvraag gedaan voor het initiatief “Samen Fit en Veilig”. Binnen dit initiatief stimuleren inwoners elkaar in kleine groepjes om een gezonde levensstijl aan te nemen.

Heb jij, net als de Digidokters, een goed idee dat bijdraagt aan de gezondheid van uw (buurt)bewoners? Wil je bijvoorbeeld een wekelijks wandelgroepje starten of gezonde maaltijden koken met of voor bewoners uit jouw buurt? Er is van alles mogelijk. Kun je nog een extra duwtje gebruiken of zoek je anderen die met jou aan een idee willen werken?

Laat het hen weten: de gemeente kan je helpen met kennis en een kleine subsidie.

Wil je meedoen of meer informatie opvragen? Neem dan contact op met projectleiders Julia Hiddink via j.hiddink@ggdbzo.nl of Joyce de Visser (jdvisser@mcdelinden.nl) of kijk op www.destapnaargezonder.nl.

Lees hier het originele artikel

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen