Feel good shoppen doe je bij The Swapshop

05-12-2022
344 keer bekeken 0 reacties

Ken je dat gevoel: je kijkt in je kast en grijpt weer naar een van je favo kledingstukken, ook al hangen er 20 ándere goede, weinig gebruikte kledingstukken voor je neus? Misschien is het de macht der gewoonte of is je stijl de afgelopen jaren simpelweg veranderd. Wat het ook is, pak dat gevoel aan!

Bij The Swapshop shop je met een goed gevoel

Hoe je dat gevoel aanpakt, vraag je? Trek je kast open, kies vijf mooie maar toch – door jou – ondergewaardeerde kledingstukken en spring op de fiets naar de dichtstbijzijnde The Swapshop winkel. Voor ieder ingeleverd item ontvang je swaps, waarmee je korting krijgt op ‘nieuwe’ items. Fietsen naar een The Swapshop vestiging is op dit moment misschien nog wel wat hoog gegrepen; deze zitten namelijk in Rotterdam of Amsterdam. Maar laat dat nou net de ambitie van The Swapshop zijn: meer Swapshops openen! En dan kan het mooie Brabant natuurlijk niet ontbreken.

Word een The Swapshop-franchisenemer

The Swapshop, opgericht door Laura en Monique, is namelijk op zoek naar ondernemers die blij worden van de missie van The Swapshop. Krijg je energie van persoonlijk contact met swappers, ben je ondernemend ingesteld en heb je gevoel voor stijl? Dan heb je nu de kans om te starten met duurzaam ondernemen als franchisenemer van The Swapshop. Hoe leuk is dat?! Laura: ‘Als je jezelf aansluit als franchisenemer, word je onderdeel van onze unieke formule. Je krijgt vijf trainingen om nóg beter voorbereid te zijn. Wij zijn klaar om ook in het zuiden impact te gaan maken. Jij ook?’

The Swapshop staat voor samenwerken

Laura en Monique zoeken dus nieuwe samenwerkingen. De afgelopen jaren zijn ze deze al aangegaan met onder andere Starters4Communities, Milieudefensie en verschillende opleidingen. Laura: ‘We vinden het superleuk om samen te werken met andere organisaties. Zo hebben we in december een pop-up Swapshop, opgezet door drie studenten. We vinden dit belangrijk om meer jongeren te bereiken en hen te stimuleren en inspireren.’ Enthousiast geworden? Of wil je meer weten over franchisenemen bij The Swapshop? Neem dan contact met The Swapshop op.

Meer mooie initiatieven vind je in de community van Stérk.Brabant. Heb jij ook een mooi initiatief wat je extra aandacht wilt geven? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen