Drink én draag jouw steentje bij deze Kerst!

17-10-2022
260 keer bekeken 0 reacties

Wil je deze Kerst je steentje bijdragen aan een inclusief werkklimaat? Dat kan dit jaar op een wel heel bijzondere manier. CraftOnly.nl heeft in samenwerking met Stichting Rabauw een bier adventskalender ontwikkeld. Ja, dat lees je goed: elke dag een ander biertje!

Stichting Rabauw brengt leven in de brouwerij

Stichting Rabauw is een sociale onderneming waar ze van een ‘rugzak’ een CV maken. Rabauw is een brouwerij waar de bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Alle functies worden gevuld door mensen die om verschillende redenen niet mee kunnen doen in de arbeidsmarkt, maar wel heel veel talent hebben.

Sociaal inkopen was nog nooit zo’n avontuur

Speciaal voor de kerstdagen heeft CraftOnly.nl een prachtige, interactieve bier adventskalender met mooie bieren samengesteld. Sociaal duurzaam ingepakt en tot in de puntjes verzorgd. Zelfs met een handgeschreven bericht naar keuze! De kalender bevat 24 biertjes – vanaf Kerstavond zal je dus je eigen biertje moeten uitzoeken – en is voorzien van een spelelement. De ‘Beer ADVENTure’ is geïnspireerd op de avontuurlijke verhalen van de Franse schrijver Jules Verne. En avontuurlijk wordt het zeker; het is een 360° adventskalender zonder nummers op de deurtjes. Aan de slag dus!

Pre-order alvast jouw biertjes

Bestel je vóór 1 november 2022? Dan is de kalender mooi op tijd voor de decembermaand en ontvang je ook nog eens € 5 korting. 100% van de winst gaat naar Stichting Rabauw. Mede dankzij deze winst kunnen zij haar deelnemers voorzien van een plek bij Rabauw, en dus in de maatschappij. Een origineler eindejaarsgeschenk voor jezelf, partner(s), medewerkers of relaties ga je niet vinden!

Voorkom dat je te diep in het glaasje kijkt; doseer je adventskalender. :-)

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen