Laat je impact zien

27-09-2022
359 keer bekeken 0 reacties

Stérk.Brabant en Deccos starten een pilot waarbij initiatieven en sociale ondernemers op een laagdrempelige manier aan de slag kunnen met het inzichtelijk maken van hun positieve maatschappelijke impact.

Ben jij op zoek naar een laagdrempelige manier om de impact van jouw maatschappelijke initiatief zichtbaar te maken? Meld je dan aan voor de impactsessie die wij samen met Deccos organiseren. 

Wanneer           donderdag 6 oktober van 9.30 – 12.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)

Waar                  Zorgbelang Brabant Zeeland, Ringbaan-Zuid 44 Tilburg

Kosten               Deelname voor onze communityleden is gratis

PILOT LAAT JE IMPACT ZIEN 

Stérk.Brabant is dé community voor iedereen die sociaal-maatschappelijke impact wil maken in Brabant. Er gebeuren al een heleboel mooie dingen en we willen de community nog waardevoller maken: we willen aan gemeenten, provincie, maatschappelijke organisaties en partners laten zien wát jullie positieve bijdrage (impact) is aan de samenleving is.  

Daarom starten Stérk.Brabant en Deccos een pilot waarbij we de concrete impact die initiatieven maken op de verschillende maatschappelijke uitdagingen inzichtelijk maken. Met de impactsoftware van Deccos kan je zelf op een laagdrempelige manier aan de slag met het inzichtelijk maken van de impact van jouw maatschappelijke initiatief. De impact kan vervolgens worden geïntegreerd in jouw Stérk.Brabant profiel. Onze missie is om te laten zien hoe waardevol bewonersinitiatieven en impact ondernemingen zijn door inzicht te geven in de concrete impact.  

IMPACTSESSIE OP 6 OKTOBER 

Op 6 oktober organiseren we met Gijs van Beusekom van Deccos een impactsessie van 9.30 tot 12.30 uur op het Kantoor van Zorgbelang Brabant Zeeland, Ringbaan Zuid 44 in Tilburg. 

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met de basiselementen van de impactsoftware en de impactmonitoring.  Na deze workshop:  

- ga je naar huis met een gratis Deccos account 

- kan je met de informatie die je gekregen hebt zelf de stakeholderanalyse, de Theory of Change, het maatschappelijk doel en jouw bijdrage aan de Sustainable Development Goals verder invullen  

Na het invullen kan jij jouw impact vervolgens rechtstreeks op jouw Stérk.Brabant profiel delen.  

MEEDOEN? 

Wil en kan je meedoen? Er is nog plek! Meld je zo snel mogelijk aan via contact@sterkbrabant.nl 

Alvast iets meer weten over DECCOS? Bekijk hier de website van Deccos. Focus op Impact | https://deccos.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen