SAMEN VOOR EEN GROENE BUURT - Workshops Crowdfunding voorNatuur

30-08-2022
300 keer bekeken 0 reacties

Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen, een bijenlint aanleggen of de natuurspeeltuin opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met dit groene idee, maar heb je hiervoor nog helpende handen, materialen of geld nodig? Ben je enthousiast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Crowdfunding voorNatuur

De provincie Noord-Brabant versterkt groene initiatieven die bijdragen aan natuur en biodiversiteit. Een aantal jaren geleden heeft de provincie samen met Voor je Buurt Crowdfunding voorNatuur opgezet. Natuurinitiatieven in Noord-Brabant die starten met crowdfunding voor een project maken kans op een bijdrage tot €5.000 van de Provincie Noord-Brabant. Ook krijgen zij extra begeleiding van Voor je Buurt bij het opzetten van hun project en crowdfundingcampagne. Om jouw initiatief op weg te helpen, organiseert Crowdfunding voorNatuur samen met de provincie Noord-Brabant twee workshops. Deelname is gratis.

Workshop 28 september over 'Verhaal + Netwerk'

Tijdens de online training 'Verhaal + Netwerk' vertelt Voor je Buurt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je groene idee. Er komen vragen aan bod zoals: Hoe bereik je jouw netwerk? Welk verhaal vertel je om jouw netwerk te enthousiasmeren om in actie te komen? Tijdens de workshop gaan we gaan aan de slag, geven concrete tips en vertellen uiteraard ook over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven die jou al zijn voorgegaan.

Workshop 5 oktober over 'Crowdfunding'

Wil je de buurtmoestuin uitbreiden, een buiten leslokaal realiseren of een fruitboomgaard opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met jouw groene idee, maar weet je niet hoe je de financiën bij elkaar kunt verzamelen? Met een crowdfundingcampagne zamel je lokaal geld in en zorg je tegelijkertijd voor meer bekendheid van je initiatief. Kom naar de gratis onlinetraining ‘Crowdfunding’ op 5 oktober van 19.00-21.00. We vertellen je alles over campagne voeren en de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen van de Provincie Noord-Brabant.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden kan bij het Team Crowdfunding voorNatuur (zie aanmeldlink onder dit bericht). Kort voor de sessie ontvang je een mail met aanvullende informatie over de inspiratiesessie en een link naar de online omgeving.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen