K2Challenge: inschrijven kan nog tot 19 september!

05-05-2022
257 keer bekeken 0 reacties

Heb jij een tof idee dat voor kinderen of jongeren het verschil kan maken? Doe dan mee aan de K2Challenge 2022 en maak kans op maximaal € 25.000 om jouw idee te realiseren of verder uit te werken!

De K2Challenge gunt alle jeugd in Brabant een fijne, veilige en actieve omgeving om op te groeien. Helaas is dat niet overal even vanzelfsprekend.

Iedereen met een idee of initiatief voor de jeugd in Brabant kan meedoen. Zeker als jouw idee impact heeft en kans maakt om ook echt gerealiseerd te kunnen worden. En natuurlijk ook omdat je initiatief een podium verdient en het stimuleringsgeld goed kan gebruiken.

Ga de uitdaging aan, doe mee en schrijf je in voor de K2Challenge!

Stichtingen, vrijwilligers en andere (niet grootschalige) organisaties kunnen hun project, idee of initiatief aanmelden om hun idee of initiatief te realiseren of verder uit te werken.

De K2challenge gunt elk kind een mooie kindertijd en alle jeugd in Brabant een fijne, veilige en actieve omgeving om op te groeien. Helaas is dat lang niet voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen vanzelfsprekend. Zo kunnen sommige kinderen niet buiten spelen omdat het niet veilig is: is er te weinig te doen in de wijk of dorp waardoor jongeren zich vervelen; zijn jongeren door corona vereenzaamd; is er te weinig aanbod om talenten te ontwikkelen etc. 

De K2Challenge wil met mooie initiatieven het verschil maken voor deze Brabantse kinderen en jongeren. 

Als organisator van de K2Challenge is Stichting Zet op zoek naar ideeën, maar ook naar juryleden die deze mooie dromen helpen waarmaken met waardevolle tips en feedback voor de deelnemers. Aanmelden kan tot en met 19 september 2022!

Schrijf je in als jurylid.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen