Kennisvouchers Positieve Gezondheid

02-02-2022
203 keer bekeken 0 reacties

ZonMw stelt de subsidieoproep open voor het aanvragen van een Kennisvoucher Positieve Gezondheid. Met deze voucher kunnen organisaties expertise inhuren om positieve gezondheid in de eigen wijk of regio te implementeren.

'Met een kennisvoucher stellen we professionals in de zorg en welzijn, sociale domein, en gemeenten/ provincies in staat om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van opgedane ervaring elders in het land.'

Met de voucher kan je een expert inhuren vanuit een organisatie die een goed voorbeeld vormt op het gebied van Positieve Gezondheid. Het doel is om de implementatie van een Positieve Gezondheid aanpak bij jouw eigen organisatie, wijk, gemeente of provincie/regio te ondersteunen. Meedingende organisaties moeten zelf ook tijd en geld vrijmaken om de implementatie tot een succes te maken.

Om in aanmerking te komen voor een voucher dien je een aanvraagformulier in te vullen waarin de motivatie voor het goede voorbeeld wordt toegelicht. Op de website allesisgezondheid.nl lees je er meer over!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen