Samenwerking PwC: gratis ondersteuning voor communityleden

09-12-2021
459 keer bekeken 1 reacties

Geweldig nieuws! PricewaterhouseCoopers (PwC) en Stérk.Brabant werken samen. PwC biedt communityleden van Stérk.Brabant een kosteloos adviestraject aan. Met veel kennis en ervaring op het gebied van businesscases, verantwoording en fiscaliteit om jullie impact te vergroten.

PwC wil bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen en ziet het vergroten van de impact van sociaal ondernemers hierin als belangrijk thema. 

Stérk.Brabant werkt door versterking van de leden in het netwerk aan een sociaal en veerkrachtig Brabant. Ook PwC doet dat. Een mooie match met PwC was dan ook snel gemaakt!  

Adviestraject voor sociaal ondernemers 

Door de nieuwe samenwerking met PwC ontsluiten we topexpertise op het gebied van fiscale, financiële en juridische thema's. Dit wordt gedeeld via ons platform, blogartikelen en event, maar sociaal ondernemers kunnen ook in aanmerking komen voor een persoonlijk adviestraject.  

Over PwC 

PwC heeft veel ervaring met sociaal ondernemerschap. Zo is PwC onder andere betrokken bij de Code Sociaal Ondernemen, publiceren ze regelmatig rapporten en onderzoeken over bijvoorbeeld de juridische vorm van impactondernemingen en organiseren ze met de Social Impact Lab een jaarlijkse challenge. 

Heb jij als sociaal ondernemer of initiatief een vraag op het vlak van businesscases, financiële verantwoording, fiscaliteit of interne procedures? Laat het dan weten aan communitymanager Ellis. Zij verbindt je graag aan een gespecialiseerde topadviseur van PwC voor een kosteloos en kort adviestraject.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

1  reacties

Ellis van Boxtel

09-12-21 om 14:43

Chantal Linders, Greenhabit
Diana van Bokhoven - Groentjessoep

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen