Vind jouw nieuwe talenten

17-11-2021
146 keer bekeken 0 reacties

Die extra paar handen die een zetje vooruit geven. De aanvulling op je team waar iedereen blij van wordt. Dat frisse idee waar je al een tijdje naar zocht. Wáár vind je ze? Juist, op het prikbord van Stérk.Brabant!

Ook jij merkt vast de krapte op de arbeidsmarkt. Gelukkig heb je als organisatie in het maatschappelijke veld een streepje voor.

Steeds meer mensen zoeken werk dat betekenis geeft. En stages en vrijwilligerswerk zijn een mooie start om kennis en ervaring op te doen in impactvol werk. Dus hoe laat jij zien wat je te bieden hebt? Denk eens aan het prikbord van Stérk.Brabant. Daar brengen we allerlei partijen uit onze netwerken bij elkaar. Daar komen vraag en aanbod samen, ook op het gebied van de arbeidsmarkt.

Leg voor stagiaires bijvoorbeeld contact met onderwijsinstellingen. Denk maar aan de Avans Hogeschool. Of met werk-en studiebemiddelingsbureaus als Peijnenburg Re-integratie en Bijna Baantjes. Ook jongerenprogramma’s als YIM, Starters for Communities en InnAut - Traject Technische Orientatie - zijn op ons prikbord actief. Net als vrijwilligersorganisaties. Voorbeelden zijn Mooi zo, goed zo, OneWorld, Benvido Support en de Vrijwilligerscentrale. Misschien ontmoet je zelfs bedrijven die als teambuilding een maatschappelijke invulling zoeken.

Dus zoek jij nieuw talenten? Op het prikbord van Sterk.Brabant vind je ze. En vinden zij jou! 

Ga direct naar het prikbord en vind jouw match of post je oproep!

  

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen