Investment Readings Programma

20-10-2021
163 keer bekeken 0 reacties

Bewonersinitiatieven of bewonersbedrijven opgelet: wil jij de leefbaarheid in jouw wijk of buurt verbeteren? Dan brengt Stérk.Brabant jou graag op de hoogte van het investment readiness programma Pitchen voor Impact van KNHM, LSA en Social Enterprise NL.

Pitchen voor impact | Trainingstraject ondernemende bewoners met vastgoed.

Tijdens het gratis trainingstraject Pitchen voor Impact werk je intensief aan je business case rondom vastgoed. Of je nu een pand gaat kopen of huren voor lange termijn, het is belangrijk om je goed voor te bereiden. In vijf workshopdagen versterk je jouw impact, scherp je je business case aan en neem je de organisatie en bedrijfsplan onder de loep. Je werkt toe naar een presentatie van jouw plannen aan fondsen. Naast alle nieuwe kennis die je opdoet, kun je ook nog adviesuren of een geldbedrag van € 1.000,- winnen.

  • Dit is een gratis programma van LSA bewoners, KNHM en Social Enterprise NL.
  • De start is op 18 november.
  • Gericht op ondernemende bewonersinitiatieven en bewonersbedrijven, die bezig zijn met de financiering van vastgoed of willen groeien door nieuwe activiteiten aan te bieden aan de buurt.
  • De ondernemers doorlopen 4 trainingsdagen en pitchen aan het einde een scherpe businesscase met financieringsvraag aan potentiële financiers.
  • Aanmelding sluit op 7 november, we doorlopen alle aanmeldingen en laten een week later horen wie kunnen deelnemen.

Is jouw onderneming of ondernemende initiatief gericht op impact voor de buurt? Lees dan verder op de website van LSA Bewoners. Of kijk in de Stérk.Brabant agenda.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen