Gemeente Tilburg subsidieert met impact

30-09-2021
205 keer bekeken 0 reacties

Gemeente Tilburg werkt aan impactgericht subsidiëren. Hiermee wil de gemeente het positieve effect van subsidies zo groot mogelijk laten zijn. Wil jij een aanvraag doen voor jouw impactvolle project of initiatief? Dat kan tot 1 november 2021.

Subsidies van de gemeente dragen bij aan de doelstellingen in het Bestuursakkoord ‘Gezond en gelukkig in Tilburg’.

Via subsidies wil de gemeente zoveel mogelijk resultaten bereiken voor de Tilburgers. In het sociaal domein kiest de gemeente voor impactgericht subsidiëren om het positieve effect van de subsidies zo groot mogelijk te laten zijn. Vanaf begin september kun je de subsidie aanvragen via een digitaal aanvraagformulier op de website van de gemeente.

Omdat de gemeente zoveel mogelijk resultaat wil bereiken voor de Tilburgers is het zaak dat alle betrokkenen met elkaar de beste oplossingen kiezen.

Vind nog meer uitgebreide kennis over subsidies  en financiering in de Stérk.Brabant kennisbank!

De uiterste datum voor het aanvragen van een impactgerichte subsidie is 1 november 2021. Via de oranje knop op de website kun je de subsidie aanvragen via het digitale formulier. Op de website tilburg.nl lees je er meer over. Check ook de video die duidelijk maakt wat deze vorm van subsidiëren inhoudt!

Hoe werkt impactgericht subsidiëren?

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen