Perspectiefbudget voor makers

21-09-2021
168 keer bekeken 0 reacties

Ben je een maker, oftewel, een professionele uitvoerder van kunst en cultuur, of een collectief van makers? Of ben je een amateurvereniging of -stichting die samenwerkt met een professionele maker? Dan kun je nu een plan indienen om aanspraak te maken op het Perspectiefbudget!

Met het Perspectiefbudget wil Provincie Noord-Brabant een eenmalige financiële impuls geven aan kleine ondernemers in de culturele sector, zodat zij weer aanbod kunnen ontwikkelen. 

Een aanvraag kun je indienen via ons online aanvraagsysteem, waarvoor je nu al een account aan kunt maken. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zolang het budget hiertoe voorziet. Wacht dus niet te lang met indienen. Je kunt een plan indienen tot uiterlijk 15 oktober om 18:00 uur. 

Jouw plan voor nieuw aanbod kan allerlei vormen aannemen, zoals een voorstelling, (korte) film, concert, expositie, publicatie, podcast, of ontwerp.

De aanvraag bestaat uit een beknopt plan (max. 1000 worden) en een begroting voor je project, plus enkele andere benodigde documenten. Het is daarmee een eenvoudige aanvraag, maar zorg wel dat je de informatie over de voorwaarden en benodigdheden goed doorneemt zodat je aanvraag aan de voorwaarden voldoet en compleet is. Wordt je aanvraag afgewezen, dan is het mogelijk een aangepaste aanvraag opnieuw in te dienen. Deze wordt dan behandeld op basis van de nieuwe datum van binnenkomst.

Bekijk de voorwaarden voor een aanvraag Perspectiefbudget

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen