Workshopweek KNHM in januari

11-01-2022
427 keer bekeken 0 reacties

Praktisch en concreet aan de slag met zaken als social media, fondsenwerving, samenwerken met de gemeente of het vinden & binden van vrijwilligers. Stroop je mouwen maar op, pak je agenda erbij en doe online mee. Je kunt de workshops (gratis) online volgen.

KNHM foundation daagt mensen uit hun leefomgeving socialer en mooier te maken.

KNHM inspireert, adviseert en verbindt maatschappelijke initiatieven waardoor zij sneller groeien. Dit doen ze als landelijk netwerk van 400 adviseurs die zich pro bono inzetten, maar vooral ook lokaal.

De KNHM adviseurs zijn vrijwilligers en medewerkers van Arcadis. Zij werken vanuit provinciale en landelijke adviesteams. Je vindt ze door heel Nederland, dus ook in Brabant! Zo beschikt team Brabant over adviseurs met verschillende achtergronden en een krachtig netwerk dat ingezet kan worden om jouw initiatief beter en sneller te realiseren.

Workshopweek januari 2022

In januari spijker je jouw kennis bij met de online workshops van KNHM foundation. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een uitnodiging & uitleg hoe je de workshop gemakkelijk kunt volgen via de computer.

Ontdek het aanbod van de KNHM Workshopweek

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen