Zorgbelang brengt impact in kaart

30-07-2021
197 keer bekeken 0 reacties

Met een hoopvolle theatervoorstelling over dementie brengt Zorgbelang Brabant | Zeeland de impact van Matzer Theaterproducties in kaart. Hoe ze dat doen en waarom? Rosaida en Estée vertellen meer over hun werkwijze en het uiteindelijke doel van de samenwerking.

Je kunt me gerust een geheim vertellen. Dit is de titel van de theatervoorstelling over dementie van Matzer Theaterproducties.

Dit voorjaar startte de positieve en hoopvolle voorstelling over dementie. Speciaal voor alle mantelzorgers, familieleden, zorgprofessionals en theaterliefhebbers. Geschreven en geregisseerd door Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag.

Zorgbelang Brabant | Zeeland verstevigt maatschappelijke impact

Zorgbelang Brabant | Zeeland helpt, samen met Fontys Hogeschool, Matzer Theaterproducties met het in kaart brengen van hun impact. De afgelopen maanden gingen projectleiders Rosaida Broeren en Estée Verdonk met veel plezier aan de slag. Zij vertellen je graag meer over hun werkwijze en het uiteindelijke doel: het verstevigen van de maatschappelijke impact van de voorstelling.

Lees verder op de website van zorgbelang-brabant.nl!

"Je kunt me gerust een geheim vertellen"

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen