Kans voor Stérk.Brabant initiatieven!

12-07-2021
400 keer bekeken 0 reacties

Werk jij met jouw project of initiatief aan het verminderen van de tweedelingen in de samenleving? Heb jij een goed idee dat een steuntje in de rug kan gebruiken (tot € 1.500)? Of ben je op zoek naar een ervaren adviseur die met je meedenkt? Meld je dan voor de Uitdaging Sociale Veeldeling!

'Steun voor initiatieven die sociale veeldeling tegengaan.'

Sociale tweedeling betreft een (verdiepende) kloof tussen delen van de bevolking. Deze groepen in de samenleving staan qua opvatting en belevingswereld soms lijnrecht tegenover elkaar. Door de verscheidenheid van deze verschillen, en omdat de samenleving niet verdeeld is in twee gescheiden kampen spreekt men inmiddels liever van sociale veeldeling.

De provincie Noord-Brabant (met Stichting Zet in de uitvoering) zoekt projecten of initiatieven die werken aan het verminderen van de tweedelingen in de samenleving. Initiatieven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, of gebaat zijn bij de hulp van een ervaren adviseur. Deze initiatieven kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Uitdaging Sociale Veeldeling. 

Wie kan een initiatief of project indienen?

De provincie stimuleert een beweging van onderop en helpt daarom mooie projecten of ideeën graag op weg. Zo krijgen lokale initiatieven een boost en verzamelen ze mooie voorbeelden voor alle Brabantse gemeenten en geïnteresseerden. Het initiatief of project is gericht op het oplossen, verminderen of voorkomen van sociale veeldeling in Brabant, van welke aard, vorm en omvang dan ook.

Hoera, de initiatieven zijn gevonden! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen