Maak je eigen video!

25-06-2021
171 keer bekeken 0 reacties

Prachtige video's over initiatieven en impactondernemers, je vindt ze volop bij Stérk.Brabant. Wij krijgen vaak de vraag of we zo’n mooie video ook voor jouw initiatief of onderneming kunnen maken. Maar wat is er nou leuker om dit zelf te doen?!

Stérk.Brabant helpt communityleden om het initiatief of de impactonderneming goed in beeld te brengen. 

Een aantal communityleden deed in juni mee aan de workshop 'maak jouw eigen video!' Zij gingen met elkaar aan de slag en ontdekten alles over het maken van een aansprekende video. Trainer Jurjen gaf ze de de basisvaardigheden rondom filmen en monteren. Met de focus op het gebruik van een smartphone of tablet, een aparte videocamera of computer was niet nodig. Jurjen: ‘Ik kijk terug op een geslaagde workshop. Het was met een fijne groep initiatiefnemers en ondernemers die super goed meededen en veel hebben geleerd!’

Dankzij de workshop kan ik mijn initiatief nu zelf online zichtbaar maken!  

Heb jij de workshop gemist, maar ben je wel benieuwd naar de tips & tricks? Voor de community van Stérk.Brabant hebben we een hand-out met tips & tricks, deze vind je in onze kennisbank, in het dossier zichtbaarheid. Doe er je voordeel mee!

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen