Lockdownprogramma Bij Katrien

21-04-2021
321 keer bekeken 0 reacties

Bezoek het klankschalenconcert, Dolle Dinsdag of doe mee met de (online) meditatie. Communitylid Bij Katrien is er voor iedereen die dat wil. En nu ook met een mooi (online) lockdownprogramma. Doe je mee?

'Bij Katrien is de warme (t)huiskamer in de bossche binnenstad. Een bruisende ontmoetingsplek vol activiteiten.'

Bij Katrien is een community waarin iedereen elkaar kent, ziet en stimuleert mee te doen met zijn eigen kracht en talent. Dit doen ze vanuit wederkerigheid en gelijkwaardigheid.

'We verzachten de binnenstad, door mensen te laten stralen.'

Activiteiten op locatie en online

Online en offline organiseert Bij Katrien allerlei activiteiten. Bij Katrien: 'Op onze locatie in het hartje centrum van Den Bosch hebben wij prachtige zalen en een huiskamer. Onze missie: vanuit ieders talent meedoen aan gezellige enverrassende activiteiten. Oud en jong. Arm en rijk. Werkend en niet werkend. Met en zonder migratieachtergrond. Met en zonder beperking. Doe je mee?'

De online activiteiten zijn voor iedereen, aanmelden is wel verplicht. De live-activiteiten op locatie zijn voor mensen waarbij de muren écht op ze afkomen. Twijfel je of je mag komen? Neem contact op met Bij Katrien. In de bijlage ontdek je alle activiteiten!

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen