Gratis workshops - Dutch Happiness Week

05-03-2021
2054 keer bekeken 0 reacties

Parktheater Eindhoven, Fontys en Breda University of Applied Sciences (BUas) organiseren van 13 t/m 21 maart samen de Dutch Happiness Week. Met twee interessante bijeenkomsten die je kosteloos kunt bijwonen!

De 'Economy for the Common Good’ (ECG) biedt een praktisch hulpmiddel om bedrijven, organisaties en overheden te ondersteunen in de vormgeving van een integraal duurzaamheidsbeleid.

Het initiatief ‘Geluk voor Eindhoven’, later gewijzigd in Dutch Happiness Week, is in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen. Het heeft als doel om kennis en bewustwording rond het thema geluk te vergroten en samen met partners te werken aan projecten die geluk bevorderen. BUas is dit jaar voor het eerst partner.

Marjon Reus, Parktheater Eindhoven: 'Ons geluk en welbevinden hangt in sterke mate samen met het welzijn van mensen elders op de wereld en welzijn van toekomstige generaties. De Verenigde Naties vraagt met de SDGs vanuit vier samenhangende principes aandacht voor deze doelen: universele geldigheid, integrale karakter, iedereen moet mee kunnen doen (diversiteit) en participatie (inclusie). DHW wil bijdragen aan het geluk van allen door aan de SDGs te werken vanuit deze vier kernprincipes. DHW nodigt iedereen uit om samen de bijdragen en daarmee onze rijkdom zichtbaar te maken.'

De ‘Economy for the Common Good’ (ECG) biedt een praktisch hulpmiddel om bedrijven, organisaties en overheden te ondersteunen in de vormgeving van een integraal duurzaamheidsbeleid. 

Bekijk de website en meld je aan! 

Tijdens de Dutch Happiness Week worden er twee workshops gehouden door Ware Winst Brabant i.s.m. Ger Pepels van BUas. Parktheater Eindhoven wordt daar als voorbeeld getoond om zichtbaar te maken hoe de ECG behulpzaam is om integraal te sturen op de SDGs. Ontdek meer hierover via onderstaande links.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen