Per direct lokale steun voor starters in Tilburg

10-02-2021
182 keer bekeken 0 reacties

Startende ondernemers in de gemeente Tilburg kunnen sinds 8 februari 2021 uur een aanvraag indienen voor een lening van maximaal € 15.000,-.

Het kabinet opent in mei voor het eerst een loket voor starters. In Tilburg vinden ze dat te laat: de gemeente begint nú met hulp aan startende ondernemers.

Berend de Vries, Wethouder economie: 'Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. We zijn blij dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan meer perspectief voor startende ondernemers, die tot op heden nog geen recht hadden op andere regelingen.' 

Met de hulp hoopt de gemeente dat deze ondernemers in ieder geval de tijd kunnen overbruggen tot mei. Dan komt de landelijke overheid met een steunpakket voor starters. 

De lening heeft een looptijd van 6 jaar. Het eerste jaar hoeft geen rente te worden betaald en de eerste drie jaar geen aflossing. Na het eerste jaar geldt een rentepercentage van 2%.

Op de website van de gemeente Tilburg lees je meer over over de voorwaarden  van de subsidie en kun je het intakeformulier downloaden.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen