Aansprekende voorbeelden tijdens Week van de Circulaire Economie

Ad Vlems, Ecodorp Boekel
03-02-2021
176 keer bekeken 0 reacties

Van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 is het de Week van de Circulaire Economie. Professionals organiseren in deze week verschillende evenementen over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO NederlandHet Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond. 

Bij Stérk.Brabant zijn ook verschillende pioniers aangesloten die actief zijn op het gebied van circulair, zoals Minitopia, SNEW, Stichting Stadslandbouw Brandevoort, Sparkling Plastic, Struikroven en Ecodorp Boekel. Ontdek meer over deze initiatieven via de initiatievenpagina en kom in contact met de initiatiefnemers!

Provincie Noord-Brabant neemt ook deel aan de Week van de Circulaire Economie. Meer info over het programma lees je via brabantdoetwat.nl. Of bekijk onderstaande links.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen