Thuisgekookt heeft de smaak te pakken

25-01-2021
276 keer bekeken 0 reacties

Heb jij de infographic van communitylid Thuisgekookt al gezien? De stichting brengt heel mooi in beeld wat ze in 2020 hebben bereikt. Maar ook in 2021 staat er weer veel culinair succes op het programma!

Natuurlijk maken de persoonlijke verhalen en ontmoetingen Thuisgekookt pas écht waardevol, maar in hun infographic heeft de stichting geprobeerd om al het moois dat er in 2020 is bereikt samen te vatten.  

‘We laten kort en krachtig zien wat er allemaal gebeurd is dit jaar en waarom het belangrijk is dat wij dit werk kunnen blijven doen.’ 

In september 2020 stapte Thuisgekookt over naar een nieuwe website. Het bleek voor veel mensen even zoeken, maar gelukkig ziet de stichting vooral positieve reacties en resultaten. Zo kregen ze sinds de lancering van de nieuwe website maar liefst 23% meer aanvragen, terwijl er sinds het begin van de Coronacris sowieso al 4x meer aanvragen binnen kwamen. 

‘We zijn trots op de resultaten en willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen om zoveel mensen aan elkaar te koppelen en onze impact te vergroten.’ 

MAX Ouderenjournaal maakte recent een leuk item over Conny en Ed. Ed kwam via zijn oncologisch verpleegkundige in aanraking met Stichting Thuisgekookt. Op dit moment ontvangt hij drie keer per week een lekkere en verse maaltijd van Conny, wat hem ontzettend helpt.  

Afbeeldingen

Bekijk hier de video over Conny en Ed - Thuisgekookt

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen