Vanzelfsprekend!? bij winnaars K2Challenge!

07-12-2020
496 keer bekeken 0 reacties

Vanzelfsprekend!? is een jong en dynamisch platform in de gemeente ‘s-Hertogenbosch met een breed aanbod voor jonge mantelzorgers. Het initiatief deed mee aan de K2Challenge van partner Zet en won een mooi bedrag!

'Samen met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers bepalen wij de koers, vorm en inhoud voor lotgenotencontact.'

Communitylid Bart: 'Sinds onze verhuizing naar een nieuwe locatie hebben we speciaal een ruimte ter beschikking gesteld aan de jonge mantelzorgers van Den Bosch. Een plek om te chillen en skillen. Een plek om huiswerk te kunnen maken, andere jonge mantelzorgers te ontmoeten, elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. We deden op aanraden van Stérk.Brabant mee aan de K2Challenge. En met succes: we wonnen een bedrag van € 8.000,- om onze woonkamer in te richten. Geweldig!'

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet

Regioverkenner Ben: ‘Met de K2Challenge wil "stichting K2 Prijs" maatschappelijke initiatieven stimuleren die een bijdrage leveren aan het probleemloos laten opgroeien van de jeugd in Brabant. Dit jaar werd de K2Challenge voor de eerste keer georganiseerd, vanwege Corona vond deze online plaats. Afgelopen week was de finale. De deelnemers deelden hun originele ideeën of projecten voor de jeugd en streden zo naar mooie geldbedragen om hun project tot uitvoering te brengen’.

Bart en Thuy-Van zijn de initiatiefnemers van Vanzelfsprekend?! en aangesloten bij Stérk.Brabant. Wij wensen ze veel geluk met deze mooie prijs!

Jonge mantelzorgers vinden het vaak vanzelfsprekend dat zij zorgen voor hun zieke of beperkte ouders, broertjes of zusjes. Maar is dat ook zo? Check het in de video die Stérk.Brabant maakte over Vanzelfsprekend?!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen