In Hetzelfde Schuitje zoekt verhalen

21-11-2019
104 keer bekeken 0 reacties

Deel en help daarmee anderen! Samen kunnen we een realistisch(er) beeld van het leven scheppen en het taboe wat heerst op psychische klachten proberen te doorbreken!

‘In Hetzelfde Schuitje zoekt verhalen’

Word jij één van de dappere verhalen-delers van In Hetzelfde Schuitje? Wij zijn op zoek naar verhalen van mensen die psychische klachten hebben (gehad). Door jouw verhaal te delen kunnen we samen het verschil maken! Het maakt niet uit of het een groot of klein verhaal is. Het gaat erom dat je kenbaar durft te maken dat jouw leven niet altijd fantastisch is, maar dat je ook tegenslagen kent. Vertel onze lezers wat dat met je doet, dat je baalt dat het tegenzit, geef tips, wat werkte voor jou? Deel en help daarmee anderen! Samen kunnen we een realistisch(er) beeld van het leven scheppen en het taboe wat heerst op psychische klachten proberen te doorbreken!

Startend sociaal ondernemer Ellen van de Put doet oproep

Wil jij je verhaal met ons delen? Stuur deze dan in min. 500 en max. 1500 woorden naar hallo@inhetzelfdeschuitje.com. We noemen alleen je voornaam, dit mag ook een schuilnaam zijn. Niet zo goed in spellen? Geen probleem, wij checken altijd even de spelling en leesbaarheid. Verder blijven het uiteraard helemaal jouw woorden! We plaatsen jouw verhaal op onze website en ook een kort stukje op onze social media. Liever volledig anoniem je verhaal delen? Gebruik dan het verhalenformulier

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen