Buy Social

Buy Social maakt inkopen bij sociale ondernemingen makkelijk. Dat doen we door bedrijven en overheden te informeren over de mogelijkheden, hen aan te sporen die mogelijkheden te gebruiken en ze daarbij te begeleiden.

We laten hen kennismaken met sociale ondernemingen en hun aanbod, bijvoorbeeld door events te organiseren waarop sociaal ondernemers pitchen voor potentiele klanten. Hiermee is Buy Social een mooi voorbeeld van ‘samenwerking in de keten’.

Op onze online marktplaats - de Social Impact Market – is het aanbod van de sociale ondernemingen overzichtelijk terug te vinden. Daar verzamelen we ook onze best practices: voorbeelden waardoor inkopers uit de publieke en private sector scherper zicht krijgen op de voordelen die inkopen bij sociale ondernemingen op kan leveren, voor henzelf én voor de maatschappij.

Samen met onze partners vormen we een netwerk dat regelmatig samenkomt om van elkaar te leren door ervaringen uit te wisselen. We breiden dit netwerk graag uit, dus als je interesse hebt neem contact met ons op!

 

Organisatie

Buy Social is een programma van Social Enterprise NL. Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers, zodat steeds meer maatschappelijke en economische impact kan worden gecreëerd. Buy Social is in 2017 gestart door Social Impact Factory en Social Enterprise NL. We bedanken Social Impact Factory voor de goede samenwerking tot en met maart 2020!

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

X (voorheen Twitter)

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen