DOEGOODS

Met een product van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

Het geven van een kerstpakket of relatiegeschenk is een mooie manier om jouw medewerkers of relaties te bedanken. Wat de geschenken van DOEGOODS écht bijzonder maakt, zijn de mensen erachter. Alle producten zijn namelijk gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Een kerstpakket waarmee jij je sociaal hart kunt laten spreken én jouw medewerkers of relaties kunt verrassen.

Met DOEGOODS heb je volop keuze. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een borrelpakket of een pakket vol met complimenten? Waar je ook voor kiest, je zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

Naast kerstpakketten en relatiegeschenken bieden we ook design items aan. 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen