The Swapshop

Laura Suijkerbuijk 24-10-2022
451 keer bekeken 0 reacties

The Swapshop is een unieke franchiseformule waar je je vorige favoriete fashion items inruilt voor je nieuwe favorieten.

Impactgebieden

Duurzame productie
Inclusie & arbeidsparticipatie
Leefomgeving & samenleven
Natuur & milieu

Branche

Mode
Retail

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Scale-up

The Swapshop, een unieke franchiseformule 
The Swapshop is een unieke formule met een circulair business model, waar je jouw kleding kunt ruilen. In deze winkel lever jij jouw fashion items persoonlijk in en krijg je er direct swaps (punten) voor terug. Met je swaps krijg je 50% korting op items in de shop, online én op evenementen. Zo geef je nieuw leven aan je eigen items én die van andere ‘swappers’. Swappen is de ‘feel good’ manier van shoppen.

Door te swappen zijn we ons bewuster van de kleding die we niet dragen en delen we meer van wat we al hebben. Zo gaat onze kleding langer mee én hoeven we minder nieuw te kopen. Om onze positieve impact te vergroten én om dit samen te doen met andere lokale ondernemers, starten wij met het uitrollen van onze unieke franchiseformule. En uiteraard doen wij dat ook graag in Brabant. Eén van onze twee co-founders komt zelf uit Brabant. Onze formule biedt Brabanders de kans om duurzaam te ondernemen en impact te maken. Zo maken we van swappen de norm. 

Samen met andere ondernemers vergroten we onze impact 
In 2021 heeft The Swapshop 14.000.000 liter water bespaard en 30.000 kg CO2 eq. aan
uitstoot voorkomen. Dat zijn 6 olympische zwembaden en 32 vluchten van Amsterdam
naar New York! Samen met andere ondernemers willen wij het swappen verder verspreiden en deze impact verveelvoudigen. Wij geloven in het bundelen van onze krachten en kwaliteiten, en wij zien The Swapshop dan ook als een collectief van ondernemers. Wij zijn op zoek naar mensen die bloij worden van de missie van The Swapshop, energie krijgen van persoonlijk contact met swappers en een gevoel voor stijl hebben. 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen