De Vrije Uitloop

01-05-2020
44 keer bekeken 0 reacties

Houd je van maatschappelijke en sociale bedrijven die echt aandacht voor jou hebben? En van producten die niet massaal in een fabriek gemaakt zijn, maar handmatig met authentiek vakmanschap en liefde voor jou? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Zakelijke dienstverlening

In welke fase zit je?

Startup

Wat we doen

Als samenwerkende groep ondernemers zijn we op diverse gebieden actief om jou met onze persoonlijke aandacht en deskundigheid te bieden waar jij blij van wordt en verder mee komt. Waar gewenst is ons aanbod ook gemakkelijk te combineren en hebben we onderling korte lijntjes en een goede connectie om jou meer te kunnen bieden! Bekijk via de blokken hieronder wat we doen. Voor onze producten scrol je nog wat verder naar beneden.

Wat we maken – unieke ambachtelijke producten

Een aantal ondernemers bieden originele zelf vervaardigde producten met o.a. sjamanendrums, voor jou gemaakte urnen, mode- en woonaccessoires van Afrikaanse stoffen, ambachtelijke producten van leer en meer. Je vindt ze via de blokken hieronder.

Wie zijn wij?

Wij zijn een sociale coöperatie  in Breda, waarin de leden zowel individueel ondernemen als samenwerkingsverbanden aangaan. Zo kunnen we elkaar versterken en hebben we jou als klant meer te bieden. We werken vanuit ons eigen specialisme, geïnspireerd door onze passie. Onze uitgangspunten zijn vakmanschap, persoonlijke aandacht, daadkracht naar vermogen en plezier. Maak kennis met de DVU sociale ondernemers via deze website en laat je inspireren door wat wij je te bieden hebben.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen