Zorgcoöperatie Langenboom

10-08-2021
657 keer bekeken 0 reacties

Hartelijk welkom bij de vereniging Langenboomse Zorg Centraal. Wij willen in ons dorp blijven wonen en, waar nodig, zelf ons welzijn verbeteren en zorg regelen. Dat doen we met elkaar. Daarvoor hebben we Langenboomse Zorg Centraal opgericht.

Impactgebieden

Gezondheid & Zorg

Branche

Zorg & welzijn

In welke fase zit je?

Startup

De vereniging Langenboomse Zorg Centraal wil de leefbaarheid in Langenboom bevorderen. Dat geldt zeker voor de langere termijn. De veranderingen in de maatschappij vangen we in onderlinge solidariteit op. Zo hebben we het Ontmoetingspunt opgericht. Een plek waar we gezelligheid en hulpvaardigheid samen komen.

Ook op kortere termijn willen wij herkenbare hulp bieden. Adviseurs en ondersteuners staan klaar om uw vragen te beantwoorden of om u te begeleiden naar de instelling of instantie waar wel antwoorden te halen zijn. Ook de wijkverpleegkundige biedt de mogelijkheid vragen te stellen over uw lichamelijke (ver)zorg(ing). Zij is ook bereid u de weg te wijzen en werkt samen met de adviseurs en ondersteuners. Naast ontmoeting en hulpverlening wil LZC werken aan andere faciliteiten. Geleidelijk aan hoort u daar meer over. Natuurlijk kan een vereniging niet zonder overleg met de leden. Daar wordt structureel aandacht aan gegeven.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen