Burenhulp Nisseroi

01-05-2020
97 keer bekeken 0 reacties

Samen met andere dorpsinitiatieven binnen Bernheze zal Burenhulp Nisseroi u informeren middels Bewonersplein. We richten ons in eerste instantie op de sociale wegwijzer: nistelrode.bewonersplein.nl SamSam is een digitale marktplaats op het terrein van welzijn en zorg.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Zorg & welzijn

In welke fase zit je?

Startup

Burenhulp Nisseroi is ontstaan uit een burgerinitiatief van de dorpsraad, dat als burger tussen de burgers een warme band onderhoudt met de inwoners en dat hun steun aanbiedt. Het platform wil een netwerkorganisatie zijn en zich verbinden met alle professionele en vrijwillige zorg en welzijn dienstverleners inclusief de huisartsenpraktijk. De onderlinge solidariteit en zelfredzaamheid wordt daarmee versterkt en de weg naar de juiste zorg en welzijn verleners wordt duidelijk aangegeven. Ontmoeten en verbinden staan centraal. Buren helpen buren, maar dan net ietsje meer waarbij iedereen welkom is. Onze spreuk is:

…“Wie goed doet, goed ontmoet”

Onze aandacht gaat uit naar levensthema’s die mensen bezig houden op het gebied van welzijn en zorg met een sterke focus op preventie!

Een burgerinitiatief voor de burgers!

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen