Stichting De Bloesemhoff

09-07-2021
66 keer bekeken 0 reacties

De Bloesemhoff is een begeleid wonen initiatief voor 16 (jong)volwassenen met een uitdaging. De Bloesemhoff is een ouderinitiatief. Dat betekent dat de ouders/verzorgers een belangrijke rol hebben in het geheel.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Bouw, wonen & onroerend goed

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Daar komt veel bij kijken en daarom verzorgt Prisma de 24-uurs zorg, onder het label Fittin. Fittin ondersteunt ouders en verzorgers bij het wooninitiatief. Samen creëren we een warm en veilig thuis voor alle bewoners.

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen appartement met woonkamer-keuken, slaapkamer en badkamer. De bewoners hebben hun appartement zelf ingericht met hulp van ouders en familie.

Er zijn 2 woonlagen in de Bloesemhoff en daarmee dus ook 2 woongroepen. We vinden het belangrijk dat de bewoners gezamenlijke momenten hebben, zoals de maaltijden en koffiedrinken. Maar er is ook ruimte en tijd voor individuele aandacht en begeleiding van de bewoners.

De Bloesemhoff staat midden in het dorp Andel. Elk appartement heeft een terras/tuin of een ruim balkon. Vanuit het dorp en de omgeving zijn veel vrijwilligers betrokken bij de Bloesemhoff.

Ons doel is dat alle bewoners zichzelf kunnen zijn, een fijn leven hebben en dat iedereen nog verder tot bloei mag komen. Samen!

Zelfstandig en toch beschermd wonen:
Een warm thuis waarin ieder nog verder tot bloei komt.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen