NL voor elkaar

08-07-2021
31 keer bekeken 0 reacties

We verzamelen manieren om iets goeds te doen voor een ander of de wereld & iedereen die wil helpen. Ontmoet elkaar en ontdek dat helpen happy maakt.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Facilitaire dienstverlening

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Volwassen organisatie

DE MISSIE

Wij denken dat iedereen impact kan én wil maken. Impact op de wereld, een ander én zichzelf. Want helpen maakt je happy! Door te inspireren en slim te matchen, zetten we tijd en talent om in social impact. Zo realiseren we samen de samenleving van de toekomst. Samen komen we verder. Samen helpen we iedereen!

DE OPLOSSING

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor photoshoppen of een uurtje voetballen op zondag. 

Op ons platform verbinden we iedereen die iets wil betekenen met iedereen die iets nodig heeft. Van de buuf op de hoek, lokale of nationale stichting tot bedrijf en overheid. Van één keer tot veel meer. Je helpt een ander en hebt ook nog eens een toffe ervaring.

NLvoorelkaar is inmiddels uitgegroeid tot het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Elk jaar wordt ons do-good platform door meer dan een miljoen mensen bezocht. Mensen die iets moois voor een ander willen betekenen of zelf wat hulp kunnen gebruiken. Ons platform e-matcht ze met de nieuwste en veiligste technieken. Zo kan echt iedereen impact maken.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen