Ruilboek Ulvenhout

Thijs van de Schoot 13-04-2021
140 keer bekeken 0 reacties

Stichting Dorpswijzer Ulvenhout is opgericht in 2018 en voortgekomen uit een initiatief van de Dorpsraad Ulvenhout om een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor Ulvenhout te realiseren. Je kunt er boeken ruilen, een krant of tijdschrift lezen, of gewoon een praatje maken met een kop koffie of thee.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Facilitaire dienstverlening

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Stichting Dorpswijzer Ulvenhout is opgericht in 2018 en voortgekomen uit een initiatief van de Dorpsraad Ulvenhout om een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor Ulvenhout te realiseren. Onze activiteiten willen een bijdrage te leveren aan het sociaal maatschappelijke en culturele klimaat van Ulvenhout. Kern hierbij is de ontmoetingsfunctie en het bieden van informatie. Mensen ontmoeten elkaar rond de dorpstafel. Je kunt er boeken ruilen, een krant of tijdschrift lezen, of gewoon een praatje maken met een kop koffie of thee erbij.

Onze stichting heeft geen commerciële doelstellingen, inkomsten komen van sponsoren, schenkingen en van de Vrienden van het Ruilboek. De stichting wordt gedragen door vrijwilligers, die alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Het bestuur bestaat uit 3-5 personen, benoemd voor 4 jaar.

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen