TragePost: kaartjes uitwisselen met Brabanders

Greetje Ligthart 11-03-2021
153 keer bekeken 0 reacties

TragePost zet groepen op om kaartjes met elkaar uit te wisselen. Deelnemers aan een groep sturen en ontvangen iedere week een kaartje. Voor wie wil organiseren we ook een (digitale) ontmoeting.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Zorg & welzijn

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Kaartjes uitwisselen met Brabanders

Heb je zin om post uit te wisselen met onbekende provinciegenoten? Doe dan vanaf 27 maart  mee met TragePost Brabant! Vier maanden lang stuur én ontvang je dan iedere week een kaartje. Voor wie wil is er ook een (digitale) ontmoeting.

TragePost is voor iedereen die laagdrempelig iets positiefs wil uitwisselen en zin heeft in leuke post. Wie weet volgen er ook nieuwe contacten en nieuwe ontmoetingen uit. En dat in tijden van lockdown en social distancing!

Hoe werkt TragePost?
Je ontvangt een adressenlijst en stuurt elke week een kaartje naar de volgende naam op de lijst. Zo krijg je dus zelf ook welke week een kaartje. Op de adressenlijst staat bij elke deelnemer een persoonlijk verhaaltje. Daar kun je op bij het schrijven op inhaken.

Wie zit er achter TragePost?
TragePost is een kleinschalig initiatief, bedacht door Marieke Vader-Vink. In het najaar van 2018 zijn we begonnen met één landelijke groep. Inmiddels worden in het hele land groepen opgezet. En nu dus ook in Brabant. Greetje Ligthart is onze ‘chef TragePost’ in Brabant. Zij begon als enthousiast deelnemer en heeft al meerdere keren een groep begeleid. Greetje is geboren en getogen in Den Bosch, woonde twintig jaar in Utrecht en is nu weer terug op vertrouwde Brabantse grond.

Meedoen?
Je kunt je tot 21 maart 2021 aanmelden via www.tragepost.nl. Let op: vol is vol. Maar we hopen nog vaker een Brabantse groep op te zetten! Op de website vind je aanvullende informatie en kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, de TragePostbode. Zo blijf je op de hoogte van groepen die later starten.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen