Stichting Wauw Wenst

Rens Pijpers 09-02-2021
88 keer bekeken 0 reacties

Kinderen met een bijzondere hulpvraag hebben dromen en wensen. Samen met Stichting Wauw wenst maken we deze dromen waar.

Impactgebieden

Gezondheid & Zorg

Branche

Cultuur, sport, recreatie & toerisme

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Welkom bij Wauw Wenst!

Kinderen met een bijzondere hulpvraag hebben dromen en wensen. Samen met Stichting Wauw wenst maken we deze dromen waar.

Wauw speciaal voor jou biedt zorg en begeleiding voor kinderen met een bijzondere hulpvraag. Dit doen zij in Venray, Horst aan de Maas, Venlo, Peel & Maas, Beesel, Gennep en Bergen. Wauw biedt activiteiten aan die het sociale contact van kinderen en jongeren met een beperking kunnen bevorderen en die het onbezorgd spelen mogelijk maakt. Iedereen heeft immers recht op een leuke club waar ze kunnen zijn wie ze zijn. De ontlasting van ouders en het kind laten groeien in hun eigen krachten, is hier ook erg van belang.

Sinds het moment dat Wauw 7 jaar bestond en omdat 7 HET geluksgetal is, is de Stichting Wauw Wenst ontstaan. Kinderen met een bijzondere hulpvraag hebben dromen en wensen. Maar ook kinderen met een indicatie uit gezinnen die minder bedeeld zijn willen wij een super dag laten beleven. Wauw Wenst wil wensen van deze kinderen waar maken.

Tijdens de feestdag is er een Wensboom geplaatst. In deze Wensboom kunnen kinderen van Wauw, maar ook kinderen met een indicatie die geen zorg of begeleiding van Wauw krijgen, kunnen hier hun wens in hangen.

Het uiteindelijke doel is om elke wens uit te laten komen. Het is dan ook heel erg afhankelijk van de inkomsten van Stichting Wauw Wenst. Wilt u een steentje bijdragen aan het vervullen van de wensen van deze bijzondere kinderen? Kijk dan op sponsoring naar de mogelijkheden.

wenst

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen