De Klusserij

Peter van Grunsven 15-01-2021
171 keer bekeken 0 reacties

Het is onze missie om mensen met een afstand van de arbeidsmarkt een kans te geven goed voorbereid te zijn op een loopbaan. Door middel van technische begeleiding proberen wij ze de vaardigheden mee te geven die bruikbaar zijn binnen de bouw- en technische industrie.

Impactgebieden

Inclusie & arbeidsparticipatie

Branche

Technologie, telecom & ICT

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

MISSIE

Samen met WIJEindhoven, Sterker werkt, Buurt in bloei, Stichting de Kunsterij & het Participatiebedrijf Eindhoven is het onze missie om mensen met een afstand van de arbeidsmarkt een kans te geven goed voorbereid te zijn op een loopbaan. Door middel van technische begeleiding op fronten zoals; 3D Printen, Lasersnijden, CNC Frezen, Houtbewerken, Lassen, Programmeren, Reparatief werk, proberen wij ze de vaardigheden mee te geven die bruikbaar zijn binnen de bouw- en technische industrie.

DIENSTEN

Van meubels tot fietsen, in onze werkplaats hebben wij de mogelijkheid om U te helpen met allerlei soorten klusjes. Wij combineren de expertise van onze technische begeleiders met de leergierigheid en proactieve mentaliteit van onze studenten.

Wij beschikken over de technische kennis om de ideeën van onze klanten te realiseren. Onze bezigheden beslaan onder andere lasersnijden, programmeren, grafische vormgeving, houtbewerking, 3D printen, lassen & solderen.

Achter elk product dat in de Klusserij tot stand komt houden zich meerdere verhalen schuil. Wij proberen op zo’n efficiënt mogelijke wijze meerdere belangen te behartigen; die van de klant en die van de student.

DAGBESTEDING

Persoonlijk en toegankelijk contact staan bij ons voorop. Dit betekend voor ons dat onze begeleiders zelf met één voet in het werkveld actief zijn, maar ook kunnen relateren aan de leefomstandigheden van onze studenten. De studenten zullen dus ook met échte commerciële opdrachten in aanraking komen. Zij zullen de begeleiders bijvoorbeeld ondersteunen in het ontwerpen en uitvoeren van externe opdrachten.

Onze werkplaats is een broedplaats voor mensen van alle generaties en achtergronden. Een Syrische vluchteling die samen met een gepensioneerde houtbewerker een zeepkist maakt voor de elfjarige buurjongen is in de Klusserij een normale gang van zaken. Waar het ons om gaat is de techniek en de leergierigheid.

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen