Bij Katrien

Ellen Blijlevens 08-12-2020
239 keer bekeken 0 reacties

Bij Katrien is de warme (t)huiskamer in de Bossche binnenstad. We zijn een bruisende ontmoetingsplek vol activiteiten. Een community waarin iedereen elkaar kent, ziet en stimuleert mee te doen vanuit zijn eigen kracht en talent. Dit doen we vanuit wederkerigheid en gelijkwaardigheid.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Cultuur, sport, recreatie & toerisme

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Onze slogan : Doe mee, help mee, voor elkaar!

WAARVOOR KAN MEN BIJ KATRIEN TERECHT?

Activiteiten: We hebben de hele week door verschillende activiteiten. Onze eigen activiteiten zijn vaak gratis om ze voor iedereen toegankelijk te maken. Wanneer iemand graag mee wil doen is deze persoon van harte welkom. Denk aan: Haken, Breien, klankschalenconcert, Naailes en nog veel meer.

Ruimteverhuur: Daarnaast verhuren we de zalen ook aan organisaties die passen bij onze visie en missie. Hiervoor betalen mensen een maatschappelijk tarief en maken wij een wederkerigheidsafpraak. Die wederkerigheid is wat het huren Bij Katrien bijzonder maakt!

Leuk vrijwilligerswerk!: We zijn altijd op zoek naar verschillende soorten vrijwilligers, want samen maken wij Bij Katrien. Als vrijwilliger krijg je trainingen, mag je gratis voorstellingen bezoeken en word je uitgenodigd voor ons jaarlijkse vrijwilligersfeest. Denk aan: barvrijwilliger, een activiteit organiseren, haken/breien voor onze winkel enz. enz.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste bestuursleden, wil je meer weten, klik dan snel hier!

Leerwerkplaats: Ook is ruimte om hier een stage te lopen of om werkervaring op te doen. Wij kijken naar jou talenten en kwaliteiten!

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen