Park Vossenberg

01-09-2020
206 keer bekeken 0 reacties

Op Vossenberg in Kaatsheuvel bloeit iets bijzonders op! Samen met het dorp werken we aan het nieuwe Park Vossenberg: zelfstandig wonen en leven, met alle zorg die nodig is dichtbij.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Zorg & welzijn

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Op Vossenberg in Kaatsheuvel bloeit iets bijzonders op! Samen met het dorp werken we aan het nieuwe Park Vossenberg: zelfstandig wonen en leven, met alle zorg die nodig is dichtbij. Park Vossenberg bestaat uit 150 individuele appartementen voor mensen met een (toekomstige) zorgvraag. Maar het park is veel meer dan woningen: een dorpshart, met heel veel groen, met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en dingen te ondernemen.

WONEN MET ZORG DICHTBIJ

Park Vossenberg biedt straks een mix van wonen en zorg. Of u nu zware of lichte zorg nodig heeft of (nog) geen zorg, iedereen met een bepaalde zorgvraag is welkom.

Levensloopbestendig wonen
Prettig en zelfstandig wonen staat bij ons voorop. De zorg die daarvoor nodig is, die komt gewoon bij u thuis. Alle appartementen worden zo ingericht dat u met een lichte zorgvraag op Park Vossenberg kan komen wonen en ook kan blijven als er zware, intensieve zorg geleverd moet worden. U hoeft dus nooit meer intern te verhuizen. Uw woning in Park Vossenberg blijft dus altijd uw vaste, vertrouwde plek.

VEILIG EN VRIJ

Kwetsbare mensen bloeien op als ze op een veilige en vertrouwde plek wonen, waar hulp en zorg voorhanden is. Maar die veiligheid mag een prettig en vrij leven niet in de weg staan. Niemand wil tegen gesloten hekken of deuren oplopen; je wandeling, bewegingsvrijheid, mensen tegenkomen, zon en buitenlucht als je wilt, je eigen levensritme… dat staat in Park Vossenberg voorop.

Bewegings- en handelingsvrijheid
We bieden iedereen zo veel mogelijk bewegingvrijheid en handelingsvrijheid, binnen de normen van veiligheid die met bewoners, de partner en naasten worden afgesproken. De woon- en leefruimten, de landschappelijke inrichting en de organisatie van de zorg maken dit mogelijk. Ook technologie (denk aan toegang, personenalarmering en dwaaldetectie) kan zorgen dat veiligheid en vrijheid goed samengaan.

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen