Ctalents

01-09-2020
235 keer bekeken 0 reacties

Ctalents ondersteunt jong professionals die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging.

Impactgebieden

Inclusie & arbeidsparticipatie

Branche

Zakelijke dienstverlening

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

De werkende schakel tussen werkgevers en mensen met een zintuiglijke uitdaging. Dit zijn mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. Wij gebruiken liever de term: zintuiglijk talent die op zoek is naar werk. Wij detacheren onze medewerkers bij opdrachtgevers in alle sectoren, voor korte en lange duur. In werk waar bijvoorbeeld luisteren naar de bedoeling achter de boodschap of juist werk waar oog voor detail essentieel is. 

Onze missie is om de werkloosheid onder zintuiglijk talent te verlagen van 70% naar 20% op een kwalitatieve manier. Niet alleen kandidaten, maar zeker ook werkgevers moeten er baat bij hebben. Met onze vernieuwende aanpak hebben wij verschillende prijzen gewonnen, zoals de Social Enterprise Award, Dare to Have a Dream Award, Communication Award & Social Impact lab. 90% van onze kandidaten zijn na een jaar ook nog succesvol aan het werk.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen