Route Vooruit

Loek Marneffe 10-08-2020
143 keer bekeken 0 reacties

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om begeleiding en ondersteuning te bieden aan jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten zoals bijvoorbeeld een depressie, burn-out of angststoornis.

Impactgebieden

Gezondheid & Zorg

Branche

Zorg & welzijn

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om begeleiding en ondersteuning te bieden aan jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten zoals bijvoorbeeld een depressie, burn-out of angststoornis. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis bied ik gespecialiseerde begeleiding, hersteltrajecten en dagbesteding in de regio Uden/Veghel. Samen wordt er gewerkt aan vermindering van de klachten en herstel.

Visie

Ieder mens verdient het om op een prettige manier te kunnen deelnemen aan de samenleving. Helaas kan het gebeuren dat je op een bepaald moment in je leven in meer of mindere mate te maken krijgt met psychische problemen. Soms lukt het niet om in je eentje je problemen op te lossen en heb je daarbij hulp nodig. Vanuit Route Vooruit bied ik de hulp die dan zo hard nodig kan zijn, dichtbij huis en zonder lange wachtlijsten en eindeloze intakeprocedures. De begeleiding en ondersteuning is persoonlijk en oprecht en gebaseerd op professionele expertise en ervaringskennis.

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen