Tientjes Academie

Erna&Hans Smeekens&Udo 16-07-2020
392 keer bekeken 0 reacties

Op de Tientjes Academie geven we opleidingen en trainingen in NLP en Verbindende Communicatie vooral aan mensen met een kleine(re) beurs.

Impactgebieden

Inclusie & arbeidsparticipatie

Branche

Zakelijke dienstverlening

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

De Tientjes Academie is een meer dan bijzondere opleidingsplek. Opgericht in 2011 door Erna  met als doel communicatietools, communicatievaardigheden beschikbaar maken voor álle mensen. NLP op elke straathoek! Inmiddels NLP én Verbindende Communicatie op elke straathoek!!

Op school leren we rekenen, schrijven, aardrijkskunde, maar communiceren staat niet op de roosters. Terwijl we dát nou juist zo ongelofelijk hard nodig hebben om met elkaar te verbinden, elkaar te begrijpen en met elkaar te wonen, te werken en te leven.

Op de Tientjes Academie geven we NLP-trainingen en trainingen Verbindend Communiceren voor betaalbare prijzen, zodat iedereen in de gelegenheid is de schatkist van deze modellen te leren kennen en te leren toepassen.

Op de Tientjes Academie werken we via communicatie aan je persoonlijke ontwikkeling. We trainen geen kunstjes en modellen.  We nemen je mee in het integreren van deze tools in je leven. Op die manier kun je jezelf effectiever en passender bij wie jij bent en wilt zijn uiten en verbinden en zo op jouw unieke manier de wereld een beetje mooier maken.

In Breda werken we samen met de Vrijwilligersacademie die mogelijk maakt dat vrijwilligers in Breda gratis de basistraining Verbindend Communiceren kunnen volgen. Daarnaast publiceren ze onze trainingsdata. Een prachtige en warme samenwerking waarmee we werken aan het realiseren van onze Droom: Breda de meest Verbindende Communicatie stad van Nederland te maken.

Initiatieven tijdens de coronacrisis, regio West-Brabant

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen