Samen-Krachtig.nl

Jeroen Franssen 02-07-2020
295 keer bekeken 0 reacties

Samen-Krachtig het vrijwilligers initiatief voor en door collega ondernemers voor mentale ondersteuning voor u als ondernemer en of het management team. Samen-Krachtig maakt tevens een vuist tegen het alleen voelen met Tips tegen Eenzaamheid.

Impactgebieden

Inclusie & arbeidsparticipatie

Branche

Zorg & welzijn

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Samen-Krachtig in tijden van verandering!

De tijd van veranderingen en onzekerheden heeft een flinke impact op de samenleving, de invloed op het welzijn van mensen en op de economie is groot.

Samen-Krachtig zet zich in voor de doelgroep ondernemers en relevante maatschappelijke thema’s zoals eenzaamheid. Essentieel is om iedereen een goed perspectief te bieden.

Samen-Krachtig ondernemen

Ondernemende mensen worden op de proef gesteld door ongekende veranderingen die van invloed zijn op hun onderneming en teams. Economisch verandert er veel en zekerheden zijn nu onzekerheden.  Ieder bedrijf is uniek met een eigen verhaal.

Onmacht en onzekerheid hebben een mentale impact op de ondernemende persoon! 

Vitaliteit en gezondheid zijn essentieel voor een ondernemer en de onderneming. Dit is nodig om te kunnen handelen en denken met veerkracht.  Dit leidt tot herpositionering zodat de onderneming naar een gezonde toekomst wordt geleid. Samen-krachtig legt de focus op mentale vitaliteit van de ondernemende mens en zijn team! Voor en door ondernemers, Samen/krachtig brengt de ondernemers samen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te adviseren met veer- en daadkracht. Aandacht voor mentale veerkracht van ondernemende mensen is cruciaal voor de wendbaarheid van organisaties. Economie is een middel om mensen gelukkig te laten leven, daarom is de impact op het welzijn van de ondernemende mensen ook zo groot.

Samen-Krachtig tegen Eenzaamheid

Eenzaamheid ervaart ieder mens wel eens, maar toch is een grote groep van jong tot oud regelmatig eenzaam. Deze eenzaamheid staat los van het feit of men wel of niet actief deelneemt aan de samenleving, beperkt  of alleen is en sociaal contact heeft met anderen.   

Samen-Krachtig zet zich in om samen de kracht van sociale verbinding te stimuleren.

Samen- Krachtig is een waardevol platform voor het stimuleren van vitaliteit in de samenleving. Het is een initiatief gericht op het vergroten van mentale veerkracht en vitaliteit.  Via de website, facebookpagina en community vindt u handige tips, flyers, online ondersteuning, informatie, inzichten én succeservaringen van anderen, gericht op nieuw perspectief. Daar staat Samen-krachtig voor!

Samen-Krachtig is vrij toegankelijk. Samen zijn we krachtig, samen kunnen we meer.

We nodigen iedereen uit om op de website Samen-Krachtig.nl de tips en informatie te bekijken of om vanuit eigen positieve ervaringen dit als advies voor anderen te plaatsen!

Kijk op de website: www.Samen-Krachtig.nl - Like & Delen Facebook van tips & berichten. 

Samen één krachtige gemeenschap!

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen