DOEGOODS

Saskia van Schijndel van der Spank 23-06-2020
689 keer bekeken 0 reacties

Met een product van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

Impactgebieden

Inclusie & arbeidsparticipatie

Branche

Productie & assemblage

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder extra steun (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. Dat maakt de pakketten van DOEGOODS extra bijzonder.
DOEGOODS is een merk van IBN.

Het geven van een kerstpakket of relatiegeschenk is een mooie manier om jouw medewerkers of relaties te bedanken. Wat de geschenken van DOEGOODS écht bijzonder maakt, zijn de mensen erachter. Alle producten zijn namelijk gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Een kerstpakket waarmee jij je sociaal hart kunt laten spreken én jouw medewerkers of relaties kunt verrassen.

Met DOEGOODS heb je volop keuze. Wat dacht je van een pakket met streekproducten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kies je liever voor een borrelpakket of een pakket vol met complimenten? Waar je ook voor kiest, je zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS.

De winst uit de verkoop van DOEGOODS investeren we in onze medewerkers. We bieden ze cursussen zoals basisvaardigheden en we helpen ze zich te ontwikkelen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Alles om ze beter te laten functioneren in de huidige maatschappij.

Naast kerstpakketten en relatiegeschenken bieden we ook design items aan. Denk hierbij aan onze vloerbeschermers, gemaakt van restmateriaal van de automatten die we maken en wat anders wordt weggegooid. Of bijvoorbeeld kartonnen items die gemaakt worden door onze medewerkers.

Voor meer informatie kijk op: www.doegoods.nl

 

 

Afbeeldingen

Themavideo Samenwerken aan geluk

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen