Stichting Stoute Schoenen

Ben Kaelen 01-04-2020
559 keer bekeken 0 reacties

Stoute Schoenen is een Stichting die werkt met een collectief van senior kunstprofessionals. Hun jarenlange ervaring in het vak zorgt voor uitdagende kwaliteitsworkshops. Als kunstdocent hebben ze daarnaast ook die special touch.

Impactgebieden

Leefomgeving & samenleven

Branche

Cultuur, sport, recreatie & toerisme

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Stichting Stoute Schoenen biedt een uitstekend recept voor het welzijn van ouderen, extra levenslust en een positief zetje richting nieuwe sociale contacten. Dit doen we door het organiseren van activerende en vitaliserende kunst- en cultuurprogramma’s voor ouderen. Onder het begrip ouderen verstaan wij iedereen van boven de middelbare leeftijd. Zowel de jong-senioren (60 plussers), als de senioren (80 plussers).

Stoute Schoenen is een Stichting die werkt met een collectief van senior kunstprofessionals. Hun jarenlange ervaring in het vak zorgt voor uitdagende kwaliteitsworkshops. Als kunstdocent hebben ze daarnaast ook die special touch: een luisterend oor waardoor iedere deelnemer vanzelf een bijzonder verhaal wordt. Daarnaast kan Stichting Stoute Schoenen niet zonder haar vrijwilligers. Zij ondersteunen de Stichting en de kunstprofessionals op allerlei mogelijke manieren met hun betrokkenheid, enthousiasme en eigen kwaliteiten.

 

 

Afbeeldingen

Stichting Stoute Schoenen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen