Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Spreekuur met VSBfonds voor financiering sociale en culturele projecten in Noord-Brabant

Begin

14-09-2023 om 10:00

Einde

14-09-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel initiatief in Noord-Brabant, maar heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Donderdag 14 september a.s. zitten er regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met jou in gesprek te gaan.

Het fonds zoekt sociale en culturele initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens dit spreekuur kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie. 

Mooie ideeën gezocht

Het spreekuur is met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten.  

Interesse in een gesprek?

Op donderdag 14 september van 10:00 uur tot 16:00 uur zijn Diana Verwaijen en Johan van Rooy, regio-adviseurs, aanwezig bij KunstLoc in Tilburg. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Zeeland/Noord-Brabant. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails.  

Over VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen