Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Kennissessie Voor Goed

Begin

08-09-2022 om 15:00

Einde

08-09-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de 'Opstroopsessies' van Voor Goed geven experts workshops voor sociaal ondernemers. Dus tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan met je onderneming!

De aankomende opstroopsessie wordt verzorgd door Jantien Plooij van Cre8tiveRevolution. Zij zijn een organisatie die ondernemersprogramma's aanbieden aan creatievelingen en makers. Rondom deze programma's hebben zij ook een community gebouwd.

Tijdens deze editie nemen we jouw business model onder de loep. Wat is een business model? Kan deze geoptimaliseerd worden? Hoe kunnen we de positieve impact vergroten? Of zelfs de negatieve impact verkleinen? Een waardevolle workshop als je een beginnende ondernemer bent, maar juist ook als je een doorgewinterde ondernemer bent die een frisse blik kan gebruiken.

De eerste editie van de opstroopsessies zal plaatsvinden op Lijnbaan 117. Kom en breng je onderneming naar the next level. Er zijn 25 plekken beschikbaar voor deze allereerste editie, meld je aan via de onderstaande Eventbrite link.

AANMELDEN 

 

Lees meer over Voor Goed op hun LinkedIn pagina.

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen