Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Pitchen voor Impact – meerdaags programma

Begin

03-11-2022 om 15:00

Einde

03-11-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zijn jullie als bewonersinitiatief klaar om door te groeien? Zien jullie nieuwe kansen voor diensten of samenwerkingen en willen jullie die uitwerken tot een haalbaar plan?

Of willen jullie een pand in de buurt gaan huren of kopen om daarin je activiteiten verder te ontwikkelen? Het trainingstraject van KNHM, LSA en Social Enterprise NL helpt je een stap verder richting jouw eindpitch voor potentiële financiers.  

Het trainingstraject is gratis maar niet vrijblijvend. We vragen veel inzet van de deelnemers, die daardoor grote slagen kunnen maken. Om te zorgen dat het trainingstraject jouw initiatief echt een stap verder helpt, werk je tussen de workshops door thuis ook aan opdrachten. Je kunt bovendien beroep doen op begeleiding en support van een coach die jou tijdens het traject 1-op-1 begeleidt. En niet onbelangrijk: je trekt al die tijd op met andere ondernemende initiatiefnemers uit het hele land. Eerdere deelnemers aan het pitchtraject vonden het leerzaam en inspirerend om ervaringen uit te wisselen met andere bewoners . Bekijk dit filmpje waarin de deelnemers zelf aan het woord komen.  

Het traject is verdeeld over vier trainingsdagen. Minimaal 1 persoon per initiatief is bij alle trainingen aanwezig. Per training neem je een mede-initiatiefnemer/iemand anders mee die betrokken is bij het initiatief. Je komt dus altijd met z’n tweeën. Indien je dit wilt koppelen we je aan een adviseur van KNHM die gedurende het traject met je meeloopt en advies kan geven op maat.  

We selecteren dit jaar maximaal 8 initiatieven. Meedoen aan Pitchen voor impact is alleen mogelijk als je op alle volgende data aanwezig bent:  

  • Donderdag 3 november 2022, 15.00 – 20.00 uur  
  • Donderdag 24 november 2022, 15.00 – 20.00 uur  
  • Donderdag 15 december 2022, 16.30 – 18.00 uur  
  • Donderdag 12 januari 2023, 14.00 – 18.00 uur (een slot van 30 minuten per initiatief)  
  • Donderdag 9 februari 2023, 14.00 – 17.00 uur – Pitchen van de plannen!  

De workshops vinden fysiek plaats bop wisselende locaties door het land die goed bereikbaar zijn met zowel openbaar vervoer als de auto. Alleen dag 3 is online. 

https://ondernemenmetjebuurt.nl/agendapunt/pitchen-voor-impact/

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen