Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Het 10 jaar Impact Festival!

Begin

30-06-2022 om 14:30

Einde

30-06-2022 om 23:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vliegbasis Soesterberg

Op 30 juni vieren we 10 jaar Impact first, 10 jaar de beweging van ondernemers die laten zien dat het anders kan. 10 jaar tegen de stroom in roeien, 10 jaar vooroplopen naar een impact economie.

En dat was nooit belangrijker dan nu. Tijdens het Social Enterprise NL 10 jaar Festival vieren we dit met elkaar. Het is hoog tijd om te ontmoeten, te inspireren en samen naar de toekomst te kijken. 

 

Het festivalprogramma
In ons barstensvolle programma kun je voor ieder wat wils verwachten: bijzondere ontmoetingen, nieuwe ideeën en vrolijkheid. Van een Impact Wandeling door de natuur, tot bijzondere attracties. We hebben de lekkerste hapjes en drankjes (uiteraard van collega sociaal ondernemers). Samen met de Maaltuin verzorgen we een diner, bio én vega. Het wordt een groot spektakel met muziek, toffe sprekers en we zetten sociaal ondernemers op een verrassende manier in het zonnetje. Er is zeker wat te winnen. We grijpen dit moment aan om samen te bouwen aan een betere wereld en te proosten op de toekomst. Zien we je 30 juni?
 
We vieren het samen!
Vol is vol; bestel je kaartjes binnen tien dagen om zeker te zijn van een plek. In eerste instantie kan ieder lid 3 kaartjes bemachtigen. Helaas is de locatie niet groot genoeg, zodat iedereen zijn of haar voltallige team kan uitnodigen. Mocht je willen vragen naar meer mogelijkheden of heb je ideeën, neem dan contact met ons op via info@social-enterprise.nl
 
Praktisch
Datum: Donderdag 30 juni
Tijd: Inloop vanaf 14:30 uur. Afterparty eindigt om 23:00 uur.
Locatie: Vliegbasis Soesterberg.
Ticketprijs: €75 ex btw.
What's included: een geheel verzorgde middag en avond met lekkere hapjes, drankjes, een diner en een top programma met verschillende activiteiten, sprekers en muziek.
Route: Op de locatie is voldoende parkeermogelijkheid. Goed bereikbaar met OV; pendelbussen vanaf NS-station Den Dolder.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Dit is een event van Social Enterprise NL.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen