Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Aan de slag met jouw groene idee

Begin

21-04-2022 om 15:30

Einde

21-04-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, via Zoom

Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen, een bijenlint aanleggen of de natuurspeeltuin opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met dit groene idee, maar heb je hiervoor nog helpende handen, materialen of geld nodig?

Ben je enthousiast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Om je te helpen met al deze vragen wordt er op donderdag 21 april 2022 een online inspiratiesessie georganiseerd. In een uur, van 15.30-16.30 of van 19:30-20:30, vertellen we je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je groene idee en hier mensen, materialen en/of geld voor te werven. We geven concrete tips en vertellen veel over succesvoorbeelden van andere groene, Brabantse initiatieven. Daarnaast is er genoeg tijd om zelf vragen te stellen. Zo krijg je nóg meer zin om zelf aan de slag te gaan om Brabant te vergroenen!

Met een crowdfundingcampagne zamel je lokaal geld in en zorg je tegelijkertijd voor meer bekendheid van je initiatief. We gaan in op vragen als: Waarom is crowdfunding een leuke en geschikte manier om jouw groene initiatief te financieren? Welke stappen moet je zetten? Hoeveel tijd kost het voorbereiden en uitvoeren van een campagne? Ook vertellen we hoe Provincie Noord-Brabant groene initiatieven via https://crowdfundingvoornatuur.nl/nl/pages/brabant stimuleert. Uiteraard is er genoeg tijd om zelf vragen te stellen. Zo krijg je nóg meer zin om zelf aan de slag te gaan om Brabant te vergroenen!

Daarnaast leggen we uit hoe jij kans maakt op een bijdrage van maximaal €5.000 aan je crowdfundingcampagne van Provincie Noord-Brabant.

Klik hier om je aan te melden.

Dit is een event van Crowdfunding VoorNatuur.

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen